Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Walking Dead

Ξύπνησα απο το άκουσμα του αέρα.Μάλλον είναι καιρός να πάρω αεροστοπ.Έχω μια τεράστια πείνα απο την δίαιτα που ξεκίνησα.Μπορεί να κάνω τέτοια εξαντλητική δίαιτα αλλά ταυτόχρονα κριτικάρω και τα μοντέλα που κάνουν το ίδιο πράγμα.Κάπως πρέπει όμως και μένα να μου δώσει σημασία ο ομορφούλης του απέναντι τραπεζιού.

Το παραπάνω νευρωτικό λογύδριο ήταν απλά μια υστερική εισαγωγή.Η αλήθεια είναι οτι δεν ξέρω τι να γράψω.Είναι η φάση που το μυαλό είναι κενό σαν κάποιος να διέγραψε αρχεία απο τον σκληρό δίσκο.

Μερικές φορές η Θεσσαλονίκη με πνίγει,σαν να θέλω να φύγω απο εδώ πέρα αλλά κάτι να με κρατάει.Που υπάρχουν πολλά πράγματα που με κρατάνε αλλά δεν τα θεωρώ επαρκή για να μείνω.Ίσως όμως αυτό που με κρατάει δέσμιο είναι ο φόβος.

Άλλες φορές σκέφτομαι οτι είναι μια πόλη που δεν έχω έναν κοντινό μου άνθρωπο. "Ψήνεσαι για τίποτα το βράδυ?" -"Μπα θα μείνω με την Μ. σήμερα","Αρρώστησα μπορείς να πας στο φαρμακείο να μου φέρεις παυσίπονα"-"Ααχ δεν γίνεται έχω πρόβα σε λίγο".
Η το ακόμα χειρότερο,μια φορά είχα βγεί έξω με μια κοπέλα και να είμαστε δύο ώρες και να μου αναλύει τα προβλήματά της.Επίτηδες δεν την διέκοψα για να δω πόσο μπορεί να καθίσει ο άλλος να σου λέει για τον εαυτό του.Στο τέλος δεν με ρώτησε καν για τα δικά μου προβλήματα,που εκείνη την μέρα είμουν σκατά.

Θα μου πεις τι θέλω και τα θυμάμαι.Θα μου πεις οτι ίσως απομονώθηκα και εγώ.

Άλλες χρονιές που είχα οικονομικό πρόβλημα ήλπιζα να έχω λεφτά και θα είμουν ευτυχισμένος.Τώρα που μπορώ καθε εβδομάδα να βγαίνω για ψώνια ελπίζω για φίλους.


Άλλες φορές σκέφτομαι μήπως κάνω εγω κάτι και διώχνω τους ανθρώπους.Είτε είναι ερωτικό είτε φιλικό.

Οι μέρες μου είναι αξιολύπητες.Σχολή,σπίτι και μετά να περάσει η ώρα διαβάζοντας μπλογκς.Βλέπεις και καμιά ταινία για το ξεκάρφωμα.Όπως χτες που είδα το cruel intentions η οποία παρεπιμπτόντως είναι πολύ καλή ταινία και βλέπεται πολύ εύκολα.

Μάθανε όλοι τώρα με το Grey's Anatomy,που όταν το παρακολουθούσα εγώ όλοι με κορόιδευαν.Κάπως έτσι έγινε και με την Ζήνα όμως την Ζήνα παρέμεινα να την βλέπω μόνο εγώ.

Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα στο δωμάτιο μου του πατρικού μου κάποια παλιά λευκώματα,και κείμενα τα οποία διαβάζοντας τα τώρα μου δίνει την εντύπωση οτι αποδέχτηκα πολύ αργά την σεξουαλική μου ταυτότητα.


Ups & Downs συνεχεια.Περισσότερα downs δηλαδή.Αλλά,δεν γαμείς?

17 σχόλια:

the boy with the arab strap είπε...

καλημερες , χαμογελα , ετσι κι αλλιως τα πραγματα καπως θα ειναι η ασχημα η ομορφα η αδιαφορα , η θα μας λειπουν , προσωπα , σεξ , λεφτα .
:))

the boy with the arab strap είπε...

ακουσε το ''the man who sold the world '' apo nirvana αν δε ντο εχεις ακουσει ειναι εξισου καλο .

Pink_Fish είπε...

Πσσσιιτττ…μικρό? Ναι, σ’ εσένα μιλάω, που μένεις εκεί στο Βορρά. Δε σου λείπει ΤΙΠΟΤΑ. Βγες έξω, γνώρισε κόσμο. Καλά τα μπλογκ, αλλά κοίτα και λίγο έξω από το παράθυρο. Και χαμογέλα! Φιλιά πολλά Y.Γ: Έχω κάνει φιλότιμες προσπάθειες να το δω, αλλά το Grey's Anatomy δεν μ' αρέσει...

uberbastard είπε...

Παλιοτερα ισως εκανα κι εγω ενα σχολιο σαν αυτο της Pink Fish αλλα τωρα σκεφτομαι οτι ισως ετσι οπως εισαι κι ετσι οπως νιωθεις εισαι τελικα ΕΣΥ κι αυτο ειναι το ενδιαφερον κι αξιοπροσεχτο...μεινε λοιπον ο εαυτος σου

tovenito είπε...

έχει κάτι αυτή η πόλη. σε τραβάει και σε απωθεί ταυτόχρονα. σε πνίγει και σου δίνει αέρα. δεν ξέρω που να το αποδώσω. περίεργος ο αέρας

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

@lost thought...: Η διαθεση έχει μεταπτώσεις,πήγα κουρεύτηκα και εκανα τις δουλειές που ήθελα και χαλάρωσα λιγάκι.
Το έχω ακούσει και απο νιρβάνα αλλά μου φάνηκε πολύ κακέκτυπο άλλωστε είμαι πορωμένος bowieΚΟΣ.

@Ροζοψαρο: Είναι μερικές φορές που οι καταστάσεις σε εγκλωβίζουν.Εμένα μου λείπουν οι άνθρωποι που έχουν τον χρόνο να ενδιαφερθούν και να ενδιαφερθώ και εγω για αυτούς.
Υ.γ:Μέρεντιθ Γκρευ φορεβα...

@Ουμπερμπάσταρδε:Ίσως οι άνθρωποι δεν πρέπει να μένουν στάσιμοι.Ακόμα και έτσι να είμαι θα ήταν καλύτερο να αλλάξω,πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη προς το καλύτερο αντί να μένουμε προσκολλημένοι :)
Πάντως δεν θα με θεωρούσα ενδιαφέρον και αξιοπρόσεχτο :)

@Τοβενάκο : Περίεργος αέρας,περίεργοι άνθρωποι

comingThrough είπε...

kai ego emeina na blepo zina!!!:P

Ανώνυμος είπε...

Κομματάρα: man who sold the world. Πάντα μας λείπει κάτι...

Nip/Tuck έχεις δει;

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

@comingThrough: θέλεις να αγοράσουμε μαζί τους 6 κύκλους γιατί εμένα μου πέφτουν κομματάκι ακριβοί :P

@Κύκνε : Ο bowie είναι μοναδικός.Το νιπτακ το σιχαίνομαι.Μπροστά στην Ζήνα δεν υπάρχει καμία σειρά...

comingThrough είπε...

ta katebazoume re, mi skas...
na doume ti zina na apoteleionei tous olimpious:D:D:D

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

να αποτελειώνει τους Ολύμπιους,ύστερα απο αυτό πολεμάει τον Ιούλιο Καίσαρα στην Κίνα που συνεργαζόταν με τον Μάο τσε Τούνγκ.Έπειτα η Γαβριέλλα δίνει το γαιδουράκι της στην παναγία για να γεννήσει,και μετά διεισδύει στην μυστική αίρεση του Ηλάι(ή αλλιώς Χριστός) και γίνεται φιλειρηνίστρια και καταδίδει την Ζήνα σε αυτόν που η Ζήνα έχει πληρωθεί να τον δολοφονήσει γιατί δεν είναι καλό να σκοτώσει(έχει κάνει εν τω μεταξύ 198986985598598 φόνους)

Αυτοί είναι οι λόγοι που μου αρέσει η Ζήνα,γιατί είναι ένα σκουπίδι που σέβεται τον εαυτό του...

Καλως ήρθες στο μπλογκ μου ξέχασα να στο πω :)

comingThrough είπε...

aaaaaaaaaaaaaaaax... ti mou thumises tora...
a na ti mou thimises... tin Calisto... pos ti ksexasa, tin latreua!!!:D

kalos sas brika!!!:D

ego pali ksexasa na sou po oti maresei to tragoudi!!!

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

Το επεισόδιο με την Καλλιστώ το κρατάω στον σκληρό μου δίσκο σαν κρυφό αρχείο για να μην το διαγράψει κατα λάθος κανένας.Είναι το μόνο που μπορεσε να διασωθεί,και κάποτε θα αποκτήσει ανεκτίμητη αξία.Ο νέος Σλήμαν θα το ανακαλύψει το 3142 όταν βρεί το απολίθωμα του σκληρού μου...

comingThrough είπε...

aaa oraia... exeis sxedio!!!:S
lol:P

kai ela kai mia afierosi "Every time I see you oh I try to hide away
But when we meet it seems I cant let go
Every time you leave the room I feel I m fading like a flower" :D

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

Θενκς για την αφιέρωση αλλά σιχαίνομαι Roxette.Η κίνηση όμως μετράει :P

επικοινωνιακός και γνώμη για θέματα.Κανένας δίδυμος είσαι εσύ μάλλον.

comingThrough είπε...

alithia?! apokleietai:S
pff... sigxoremenos!!! mporeis na xalaroseis tora:P


nai didimos eimai... kai an de me pisteyeis mporeis na koitakseis to profile mou:P

Μεθυσμένη Καρδιά είπε...

μάλλον το γαμήσαμε λίγο το ποστ και είμαστε αλλού για αλλού :P.Ίσως φταίνε τα φεγγάρια,ίσως φταίνε οι μπιρίτσες που τσάκιζα πριν.Για να επαναφέρω την ροή του πόστ,έχω αναφέρει παλιότερα για κουβέντα είναι το μσν για αυτό και φαίνεται στο προφίλ μου. :)